Solfilm til vinduer

Solfilm til vinduerne

Solfilm til kontoret, butikken eller hjemmet

Hæv effektiviteten ved at sænke temperaturen, og få et bedre indeklima med solfilm til vinduerne.

Oplev øget effektivitet

For hver grad over 23º C falder din produktivitet med 5%

Få bedre indeklima

Oplev lavere temperatur, færre UV-stråler og et mere behageligt indeklima

Spar på udgifterne

Reducér udgifterne til ventilation og aircondition med solfilm til vinduerne

Vi har solfilm til vinduer i både kontoret og hjemmet

Solfilm til vinduer kan både anvendes på kontoret og i hjemmet. Er du træt af nedrullede gardiner, men også generet af det skarpe sollys, eller varmen solens stråler skaber, så kan vi hjælpe. Uanset om det drejer sig om kontoret eller din private bolig.

William Skilte har solfilm som kan reducere varmen markant, men samtidig lukke meget lys ind. Vi har ligeledes solfilm som både kan tage meget lys, samt reducere varmen.

Vælg mellem indvendig og udvendig solfilm til dine vinduer

Udvendig og indvendig solfilm blænder for såvel sol som varme. Det er derfor en løsning, der sænker temperaturen i både erhvervsbyggerier, private hjem og biler. Solfilm kan bruges til både biler og bygninger. Til bilen kan man for eksempel bruge solfilm til at afskærme for solen på bagsædet, så børnene ikke bliver generet.

Solfilm vinduer til bygninger kan være med til at skabe et bedre indeklima eller afskærme for nysgerrige blikke. Produktionsniveauet på dit kontor falder, hvis der er for varmt. Solfilm vinduer kan afhjælpe dette, da det kan være med til at skabe bedre indeklima.

Få et bedre indeklima med solfilm til dine vinduer

Specifikationer

Vi har forsøgt at besvare de typiske spørgsmål om solfilm på vinduer herunder.

Solfilm hjælper med at reducere varme og UV-stråler, hvilket kan forbedre komforten i rummet, beskytte møbler mod fading og give energibesparelser.

Solfilm absorberer og reflekterer solens stråler, hvilket reducerer mængden af varme og UV-stråler, der passerer gennem vinduerne. Det hjælper med at holde rummet køligere og beskytte mod skadelige stråler.

Valget af solfilm afhænger af dine specifikke behov. Du bør overveje faktorer som varmereduktion, UV-beskyttelse, privatliv, synlighed og æstetik for at finde den bedste solfilm til dine vinduer.

Reflekterende solfilm har en metalbelægning, der skaber en spejlende effekt og giver god varmereduktion. Ikke-reflekterende solfilm er mere gennemsigtig og har mindre spejling, hvilket giver bedre udsyn og bevarelse af udsigten.

Solfilm kan reducere mængden af naturligt lys, der kommer ind gennem vinduerne. Men moderne solfilm er designet til at bevare så meget naturligt lys som muligt, så indendørs belysning normalt ikke påvirkes negativt i høj grad.

Solfilm af mærket Solar Gard er af høj kvalitet, og dette ses på garantien.

Der er op til 7 års garanti på solfilmen, som omfatter falmning og de-laminering.
Vi er gode til vores arbejde, så vi tøver ikke med at yde 2 års garanti på monteringen. Læs mere her.

Vi monterer solfilm udvendigt på dine rude, hvilket sikrer den bedste varmereduktion. Solfilm skaber ikke dine ruder, da det blot er en klæber der monteres, og kan afmonteres igen. Vi kan dog ikke tage ansvar for om der er fejl i glasset, som vil medføre punktering eller lign.

Ja, du kan stadig selv vaske dine ruder med en blød klud og en gummiskraber. Bruger du en vinduespudser, vil vi anbefale at du informerer ham om at du har fået solfilm.

Vi anvender solfilm af mærket Solar Gard, som er en film af høj kvalitet.
Solar Gard yder 7 års garanti på filmen, hvis denne er kantforseglet.
Kantforsegles der ikke, yder Solar Gard ingen garanti. Hos William Skilte kantforsegler vi ikke som standard, men yder alligevel 2 års garanti, oveni de 2 års reklamationsret, som du har på filmen. Dette tør vi, da vi har monteret meget solfilm igennem årene, og vi ved det holder.

Da solfilmen monteres udvendigt på ruderne, for at opnå bedst mulige resultat, og ikke overbelaste ruderne, stiller det høje krav til vejret og årstiden.
Det anbefales at solfilm monteres ved temperaturer over 10 grader og ved vind under 6 m/sek, samt i tørvejr. Derfor kan det være svært at lave fast aftale om montering, da vejret kan medføre at monteringen må flyttes til senere tidspunkt. Montøren kan dog vurdere at filmen godt kan monteres. Eksempelvis hvis bygningen ligger i læ, eller der kun er let tåge.

Op til 7 års garanti på solfilmen

2 års garanti på monteringen

Uddannede montører

Solfilm af bedste kvalitet

Bedre klima i din bolig

Beskytter interiør

Falmningsfilm

Man kan også anvende en klar solfilm vinduer, der udelukkende fjerner UV (UV-A & UV-B) stråler.

Denne solfilm egner sig godt til tøjbutikker, solallergikere og lignende.

Solfilm til hjemmet kan erstatte nedrullede gardiner samt sørge for at det ikke bliver alt for varmt indenfor.

Derudover tilbyder William Skilte også sikkerhedsfilm, der monteres på dine vinduer. Skulle uheldet være ude og du rammes af indbrud, hvor ruden bliver smadret, kan indbrudstyven ikke trænge igennem vinduet pga. den monterede sikkerhedsfilm.

Hos William Skilte har vi kvalitet for øje, når vi leverer en løsning til vores kunder. Det samme gør sig gældende med solfilm vinduer, hvor vi forhandler det meget anerkendte brand Solar Gard, som du kan læse mere om længere nede på siden. Med en solfilmsløsning fra William Skilte er du sikker på at få monteret den bedste kvalitet af solfilm tilgængelig på markedet.

William Skilte har mange års erfaring i montering af solfilm, og selve monteringen yder vi 2 års garanti på, da vi ved at det er en holdbar og slidstærk løsning.

Inspiration

Få optimalt indeklima og energibesparelse med solfilm til vinduer i Randers, Århus og omegn

Ønsker du at forbedre indeklimaet og samtidig reducere omkostningerne på ventilation eller aircondition? Så er solfilm til vinduer den ideelle løsning. Hos William Skilte tilbyder vi solfilm til vinduer i både Randers og Århus samt omkringliggende områder.

Vores solfilm til vinduer er designet til at skabe det perfekte miljø ved at sænke temperaturen og reducere skadelig UV-lys. Samtidig tillader de tilstrækkeligt lysindfald. Uanset om det drejer sig om kontorer eller private hjem, kan vores solfilm til vinduer bidrage til at skabe et behageligt indeklima.

Hvis du er træt af nedrullede gardiner, der begrænser lysindfaldet, eller generes af det skarpe sollys og den varme, solens stråler skaber, er solfilm til vinduer den perfekte løsning for dig. Vores solfilm til vinduer kan reducere varmen markant og samtidig lade en betydelig mængde lys passere igennem.

Vores fokus er altid på kvalitet, når vi leverer solfilm og vinduesfilm til vores kunder. Derfor er vi stolte af at være officiel forhandler af Solar Gard solfilm. Solar Gard er et anerkendt og pålideligt brand inden for solfilm til vinduer. Med vores solfilm til vinduer får du den bedste kvalitet og yderligere 2 års garanti på monteringen.

Hvis du overvejer at få monteret solfilm eller vinduesfilm på dine vinduer i Randers eller Århus, så kontakt William Skilte på telefonnummer 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

 

Hvorfor skal man vælge at få solfilm til vinduer lavet?

At vælge at få solfilm på vinduer er en god idé af flere årsager. For det første kan solfilm markant forbedre indeklimaet ved at sænke temperaturen og reducere varme indtrængning fra solens stråler. Dette skaber et mere behageligt og komfortabelt arbejdsmiljø både i kontormiljøer og i private hjem. Derudover kan solfilm også bidrage til energibesparelser ved at reducere behovet for klimaanlæg og ventilationssystemer, hvilket igen kan medføre betydelige omkostningsbesparelser på længere sigt.

Solfilm har også den fordel, at de blokerer for skadelig UV-stråling, hvilket beskytter både mennesker og interiør mod solens skadelige virkninger. Så ved at vælge at få solfilm til vinduer lavet, investerer man i et bedre indeklima, energieffektivitet og beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Hvad koster montering af solfilm til vinduer?

Prisen for at få solfilm monteret på dine vinduer kan variere og afgøres af flere faktorer, herunder vinduernes størrelse, antallet af vinduer, den valgte solfilmtype mv.

Det bedste er at kontakte William Skilte på telefonnummer 86 44 74 66 eller skrive til os på office@williamskilte.dk for at få rådgivning indenfor solfilm og giver en skræddersyet prisvurdering baseret på dine behov.

Send gerne et billede af hvor solfilm ønskes monteret samt mål herpå for en hurtigere vurdering.

Solar Gard - solfilm i særklasse

William Skilte er officiel forhandler af Solar Gard solfilm. Med Solar Gard får du solfilm til bygninger og biler i markedets højeste kvalitet. Dette afspejles også i garantien. Med solfilm fra Solar Gard får du 7 års garanti på filmen, hvis denne er kantforseglet, og dette omfatter både falmning og delaminering. Uden kantforsegling, yder Solar Gard ingen garanti. Hos William Skilte kantforsegler vi ikke som standard, men yder alligevel 2 års garanti, oveni de 2 års reklamationsret, som du har på filmen.

Solar Gard® Sentinel ™ Plus er Solar Gards række af udvendige vinduesfilm.

Serien giver maksimal varmeafvisning ved at være det første solen rammer, giver den optimalt forsvar mod solvarme og blænding.

Sentinel ™ Plus serien giver et forfrisket og ensartet udtryk på ruderne. Maksimal afvisning af varme betyder også maksimal besparelse på klimaanlæg.

UV-blokkere beskytter mennesker og interiør fra de ødelæggende UV-stråler.

Solar Gard er en global producent inden for patenteret solfilmsteknologi. Solar Gard er underafdeling med speciale i solfilm til den globale glas- og bygningsteknologiske gigant Saint-Gobain.

Solar Gard bygger videre på årtiers arbejde for at tilbyde solbeskyttelses- og sikkerhedsfilmløsninger i særklasse. Solar Gard har leveret resultater uden sidestykke i henhold til at beskytte biler, private hjem, kontorer og bygninger mod solens generende stråler – og allervigtigst, beskytte passagerer, beboere, lejere og ansatte i bestræbelserne på at skabe et optimalt indeklima.

Overvejer du at få monteret solfilm på dine vinduer?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning.