Klistermærker

Klistermærker

I mange størrelser og kvaliteter

William Skilte tilbyder folieprint i mange forskellige størrelser og kvaliteter, både til indendørs og udendørs brug. Uanset om du har behov for outdoor eller indoor markedsføring, så har vi et stort udvalg af flotte løsninger, som helt sikkert også vil falde i din smag

Til alle formål

Kan skræddersyes til dine behov

Næsten ingen begrænsninger

Klistermærker med logo og brandidentitet

William Skilte tilbyder klistermærker med logo, streamers, mærkater og labels i mange forskellige størrelser, varianter og kvaliteter – både til indendørs og udendørs brug.
 
Et klistermærke er ikke blot et klistermærke. Det kan have mange forskellige funktioner og anvendelsesmuligheder, og der stilles forskellige krav til hvad klistermærket skal bruges til. Hvad det skal kunne klæbe på, og hvor meget slitage det skal kunne klare.

Mærker fremstilles på folie, der er et selvklæbende og fleksibelt materiale, der kan dekorere stort set alt.

Her er et udsnit af de forskellige muligheder:

  • Streamers til bilen
  • Labels til flasker
  • Eftersynsmærker
  • Faconskåret
  • Høj klæbeevne
  • Let aftagelig
  • Med løbenumre
  • På magnet

 

Sæt fart på dit brand med print klistermærker

Har du lyst til at sætte fart på dit brand, og øge genkendelsen i branchen og hos din potentielle kunder? Et element til at skærpe din visuelle identitet og brandværdi, kan f.eks. være klistermærker med logo og print klistermærker. Hos William Skilte har du naturligvis selv mulighed for at sætte dit præg på dit klistermærke med logo i samråd med en af vores kvalificerede inhouse-grafikere, der står klar til at hjælpe dig med opgaven. Det kan også være, at du ønsker klistermærker med logo i en serie forskellige størrelser, så de tjener en række individuelle formål.

Har du designet til dine print klistermærke klar i hovedet eller har du brug for sparring til layout og design af klistermærkerne, så hjælper vi dig også gerne i denne henseende. Det er dit brand, du bestemmer.

Bestil dine klistermærker med logo allerede i dag hos William Skilte – vi layouter og trykker i alle formater og varianter.

​Vores mangeårige erfaring i branchen, har givet os vished om den markedsføringsmæssige værdi, der ligger i klistermærker med logo. Anvend dem, når du f.eks. vil gøre kunder opmærksomme på specialtilbud, kampagner eller til formidling af ”det gode budskab”.