Solfilm
Bygninger

Solfilm til bygninger

Hæv effektiviteten ved at sænke temperaturen

Med en løsning med solfilm vinduer sænker du både temperatur, lysindfald og skadelig UV-stråling.

Sænk temperaturen

Sundt indeklima

Godt arbejdsmiljø

Bedre indeklima med solfilm

For hver grad over 23º C falder produktionsniveauet med 5 %! Solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø.

Med en løsning med solfilm vinduer sænker du både temperatur, lysindfald og skadelig UV-stråling. Solfilm er en fremragende løsning til både private hjem, kontorer og biler, der er med til at sikre et behageligt indeklima.

Det er velkendt at solfilm kan indgå som en del af en arkitektonisk løsning. Til gengæld overrasker det mange, hvor effektiv solfilm er, når det handler om at skabe bedre indeklima og spare på udgifterne til ventilation og aircondition.

Hos William Skilte er vi blandt markedets førende indenfor montering af solfilm til vinduer.

Specifikationer

Vi har forsøgt at besvare de typiske spørgsmål om solfilm på bygninger herunder.

Solfilm af mærket Solar Gard er af høj kvalitet, og dette ses på garantien.

Der er op til 7 års garanti på solfilmen, som omfatter falmning og de-laminering.
Vi er gode til vores arbejde, så vi tøver ikke med at yde 2 års garanti på monteringen. Læs mere her.

Vi monterer solfilm udvendigt på dine rude, hvilket sikrer den bedste varmereduktion. Solfilm skaber ikke dine ruder, da det blot er en klæber der monteres, og kan afmonteres igen. Vi kan dog ikke tage ansvar for om der er fejl i glasset, som vil medføre punktering eller lign.

Ja, du kan stadig selv vaske dine ruder med en blød klud og en gummiskraber. Bruger du en vinduespudser, vil vi anbefale at du informerer ham om at du har fået solfilm.

Vi anvender solfilm af mærket Solar Gard, som er en film af høj kvalitet.
Solar Gard yder 7 års garanti på filmen, hvis denne er kantforseglet.
Kantforsegles der ikke, yder Solar Gard ingen garanti. Hos William Skilte kantforsegler vi ikke som standard, men yder alligevel 2 års garanti, oveni de 2 års reklamationsret, som du har på filmen. Dette tør vi, da vi har monteret meget solfilm igennem årene, og vi ved det holder.

Da solfilmen monteres udvendigt på ruderne, for at opnå bedst mulige resultat, og ikke overbelaste ruderne, stiller det høje krav til vejret og årstiden.
Det anbefales at solfilm monteres ved temperaturer over 10 grader og ved vind under 6 m/sek, samt i tørvejr. Derfor kan det være svært at lave fast aftale om montering, da vejret kan medføre at monteringen må flyttes til senere tidspunkt. Montøren kan dog vurdere at filmen godt kan monteres. Eksempelvis hvis bygningen ligger i læ, eller der kun er let tåge.

Op til 7 års garanti på solfilmen

2 års garanti på monteringen

Uddannede montører

Solfilm af bedste kvalitet

Bedre klima

Godt arbejdsmiljø

Falmningsfilm

Man kan også anvende en klar solfilm vinduer, der udelukkende fjerner UV (UV-A & UV-B) stråler.

Denne solfilm egner sig godt til tøjbutikker, solallergikere og lignende.

Solfilm til hjemmet kan erstatte nedrullede gardiner samt sørge for at det ikke bliver alt for varmt indenfor.

Derudover tilbyder William Skilte også sikkerhedsfilm, der monteres på dine vinduer. Skulle uheldet være ude og du rammes af indbrud, hvor ruden bliver smadret, kan indbrudstyven ikke trænge igennem vinduet pga. den monterede sikkerhedsfilm.

Hos William Skilte har vi kvalitet for øje, når vi leverer en løsning til vores kunder. Det samme gør sig gældende med solfilm vinduer, hvor vi forhandler det meget anerkendte brand Solar Gard, som du kan læse mere om længere nede på siden. Med en solfilmsløsning fra William Skilte er du sikker på at få monteret den bedste kvalitet af solfilm tilgængelig på markedet.

William Skilte har mange års erfaring i montering af solfilm, og selve monteringen yder vi 2 års garanti på, da vi ved at det er en holdbar og slidstærk løsning.

Inspiration

Solar Gard - solfilm i særklasse

William Skilte er officiel forhandler af Solar Gard solfilm. Med Solar Gard får du solfilm til bygninger og biler i markedets højeste kvalitet. Dette afspejles også i garantien. Med solfilm fra Solar Gard får du 7 års garanti på filmen, hvis denne er kantforseglet, og dette omfatter både falmning og delaminering. Uden kantforsegling, yder Solar Gard ingen garanti. Hos William Skilte kantforsegler vi ikke som standard, men yder alligevel 2 års garanti, oveni de 2 års reklamationsret, som du har på filmen.

Solar Gard® Sentinel ™ Plus er Solar Gards række af udvendige vinduesfilm.

Serien giver maksimal varmeafvisning ved at være det første solen rammer, giver den optimalt forsvar mod solvarme og blænding.

Sentinel ™ Plus serien giver et forfrisket og ensartet udtryk på ruderne. Maksimal afvisning af varme betyder også maksimal besparelse på klimaanlæg.

UV-blokkere beskytter mennesker og interiør fra de ødelæggende UV-stråler.

Solar Gard er en global producent inden for patenteret solfilmsteknologi. Solar Gard er underafdeling med speciale i solfilm til den globale glas- og bygningsteknologiske gigant Saint-Gobain.

Solar Gard bygger videre på årtiers arbejde for at tilbyde solbeskyttelses- og sikkerhedsfilmløsninger i særklasse. Solar Gard har leveret resultater uden sidestykke i henhold til at beskytte biler, private hjem, kontorer og bygninger mod solens generende stråler – og allervigtigst, beskytte passagerer, beboere, lejere og ansatte i bestræbelserne på at skabe et optimalt indeklima.

Overvejer du at få monteret solfilm på dine vinduer?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning.