Lysskilte

Alt i Lysskilte

Maksimal synlighed

LED Lysskilte der giver maksimal synlighed hele døgnet. Vores lysskilte kan laves i et væld af udformninger, med backlight og/eller frontligt, og uanede muligheder for kulør, lysstyrke og retning.

Skilte til alle formål

Lysende mange muligheder

Næsten ingen begrænsninger

Lysskilte med LED – Fremtidens lyskilde

Et lysskilt med LED-belysning har et langt mindre strømforbrug, holder længere og indeholder flere muligheder end et lysskilt med halogen, rør eller neon. Udskifter du din gamle neon- eller halogenbelysning med LED, kan du stå overfor en besparelse på elregningen på op til 80 %.

Lysskilte eller facadebogstav med lys, der indeholder LED, har de sidste ti år gennemgået en så revolutionerende udvikling, at de kan indeholde komponenter som kan brænde + 50.000 timer uden at strømforbruget stikker af.

Der er uanede muligheder for kulør, styrke og retning, som LED kan lyse med.

Uanede muligheder med lysskilte

Lysskilte er mange ting, og mulighederne i forbindelse med udformning og montering af lysskilte er mindst lige så talrige. Eksempler på lysskiltevarianter, kan f.eks. være:

Vi står selvfølgelig også for montagen af dine nye lysskilte eller facadebogstaver med lys.

Hos William Skilte er vi ikke tilfredse før du er tilfreds, når det handler om lysskilte. Hos os går kvalitet, knowhow, professionalisme og service hånd i hånd i alle aspekter af vores løsninger på lysskilte. Her på siden kan du se udvalgte billeder fra tilfredse kunder, som vi har serviceret med en løsning på lysskilt. Vi går i dialog med dig under hele processen, fra tilbud til færdig montering, så du altid er sikker på at dit nye lysskilt er i tråd med dine ønsker og forventninger.

William Skilte har mange års erfaring inden for udvikling af unikke løsninger, fremstilling og montering af lysskilte.

Hos William Skilte går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service, når vi leverer en løsning til vores kunder.

Ønsker du flere informationer om lysskilte eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning, som du kan have glæde af i mange år.

Mange muligheder med lysskilt
- Løsninger der holder i mange år

Lysskilte er som oftest en løsning der skal holde i mange år.
LED komponenterne, aluminiummet og akrylet, vi anvender er selvfølgelig af bedste kvalitet, og er fremstillet enten i Danmark eller Europa.

William Skilte leverer løsninger indenfor lysskilt til ethvert behov og til alle brancher.
Uanset om dit lysskilt skal monteres på taget, hænge på væggen, stå ved indkørslen eller hænge fra loftet. Vi kan også hjælpe dig med facadebogstaver.

Totalentreprise
- Fremstilling og montering

Lysskilte er forskellige, og det samme er stederne de skal monteres.

William Skilte har stor ekspertise og erfaring inden for både fremstilling, montering og fremføring/tilslutning af strøm i forbindelse med lysskilt.

Vi er med fra tilbudsfasen, over udvikling og helt frem til dit flotte nye lysskilt hænger og lyser på væggen.

Skal vi hjælpe dig med at lyse op?

Lysskilte til ethverv behov

Hos William Skilte er vi din dedikerede partner inden for design, produktion og levering af lysskilte til erhverv i hele landet. Vores ekspertise inden for skiltning er din vej til at fremhæve din virksomhed på en unik og iøjnefaldende måde. Uanset om det er lysskilte med navn, bogstaver eller tekst, har vi løsningen til at imødekomme dine behov.

Lysskilte med navn – gør dit brand genkendeligt

Vores lysskilte med navn er skræddersyet til at fremhæve dit brand på en mindeværdig måde. Fra elegante skrifttyper til farvekoordinering, skaber vi lysskilte, der styrker din virksomheds identitet. Vi har designet, produceret og monteret lysskilte med navn for virksomheder fra mange forskellige brancher, områder og størrelser, og kan hjælpe dig med at finde lige præcis det lysskilte, der passer bedst til din virksomheds brand og ønskede udtryk.

Lysskilte med bogstaver – skræddersyet efter dine ønsker

Bogstaver er en effektiv måde at formidle budskaber på og kan genskabe en vedvarende indtryk, når det præsenteres med et flot lysskilt. Vores lysskilte med bogstaver giver dig mulighed for at skabe øjeblikkelig opmærksomhed og fremhæve vigtige informationer på en stilfuld måde.

Lysskilte med tekst – kommuniker klart og tydeligt

Lysskilte med tekst på er et must have for enhver virksomhed der vil skille sig ud og er ideelle til at formidle specifikke beskeder. uanset om det er åbningstider, tilbud eller anden information, leverer vores lysskilte med tekst dine budskaber på en klar og tydelig måde.

Hvorfor vælge et lysskilt til din virksomhed?

Lysskilte til erhverv tilføjer ikke kun et æstetisk præg, men de øger også din synlighed, især om natten. dette kan være afgørende for at tiltrække opmærksomhed og skabe en mindeværdig oplevelse for dine kunder.

Tag det næste skridt mod en synlig og unik virksomhedsidentitet med william skilte. Kontakt os i dag for at høre mere om vores skræddersyede løsninger inden for lysskilte. Vi har hovedsæde i Randers, men har kunder i hele landet og kan med garanti også hjælpe dig uanset hvor dit lysskilte skal opsættes.