Solfilm

Solar Gard

Solfilm i særklasse

William Skilte er officiel forhandler af Solar Gard solfilm. Med Solar Gard får du solfilm til bygninger og biler i markedets højeste kvalitet.

Højeste kvalitet

2 års garanti

Bedre indeklima

Sænk temperaturen med solfilm til biler & bygninger

For hver grad over 23º C falder produktivitetsniveauet med 5 %! Solfilm kan være med til at skabe et optimalt og komfortabelt arbejdsmiljø.

Med en løsning med solfilm sænker du både temperatur, lysindfald og skadelig UV-stråling. Solfilm er en fremragende løsning til både private hjem, kontorer og biler, der er med til at sikre et behageligt indeklima.

Det er velkendt at solfilm kan indgå som en del af en arkitektonisk løsning. Til gengæld overrasker det mange, hvor effektiv solfilm er, når det handler om at skabe bedre indeklima og spare på udgifterne til ventilation og aircondition.

Udvendig og indvendig solfilm blænder for såvel sol som varme. Det er derfor en løsning, der sænker temperaturen i både erhvervsbyggerier, private hjem og biler.

Solfilm kan bruges til både biler og bygninger. Til bilen kan man for eksempel bruge solfilm til at afskærme for solen på bagsædet, så børnene ikke bliver generet.

Solfilm til bygninger kan være med til at skabe et bedre indeklima eller afskærme for nysgerrige blikke.

Derudover tilbyder William Skilte også sikkerhedsfilm, der monteres på dine ruder. Skulle uheldet være ude og du rammes af indbrud, hvor ruden bliver smadret, kan indbrudstyven ikke trænge igennem vinduet pga. den monterede sikkerhedsfilm.

Hos William Skilte har vi kvalitet for øje, når vi leverer en løsning til vores kunder. Det samme gør sig gældende med solfilm, hvor vi forhandler det meget anerkendte brand Solar Gard, som du kan læse mere om længere nede på siden. Med en solfilmsløsning fra William Skilte er du sikker på at få monteret den bedste kvalitet af solfilm tilgængelig på markedet.

William Skilte har mange års erfaring i montering af solfilm, og selve monteringen yder vi 2 års garanti på, da vi ved at det er en holdbar og slidstærk løsning.

Solar Gard – solfilm i særklasse

William Skilte er officiel forhandler af Solar Gard solfilm. Med Solar Gard får du solfilm til bygninger og biler i markedets højeste kvalitet. Dette afspejles også i garantien. Med solfilm fra Solar Gard får du 7 års garanti på filmen, hvis denne er kantforseglet, og dette omfatter både falmning og delaminering. Uden kantforsegling, yder Solar Gard ingen garanti. Hos William Skilte kantforsegler vi ikke som standard, men yder alligevel 2 års garanti, oveni de 2 års reklamationsret, som du har på filmen.

Solar Gard er en global producent inden for patenteret solfilmsteknologi. Solar Gard er underafdeling med speciale i solfilm til den globale glas- og bygningsteknologiske gigant Saint-Gobain.

Solar Gard bygger videre på årtiers arbejde for at tilbyde solbeskyttelses- og sikkerhedsfilmløsninger i særklasse. Solar Gard har leveret resultater uden sidestykke i henhold til at beskytte biler, private hjem, kontorer og bygninger mod solens generende stråler – og allervigtigst, beskytte passagerer, beboere, lejere og ansatte i bestræbelserne på at skabe et optimalt indeklima.

Overvejer du at få monteret solfilm på dine ruder?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning.