Skilte
Indoor & Outdoor

Skilte Design

Skilte

Skiltning har to formål, at informere og markedsføre. Det er derfor altid vigtigt at tænke over hvad dit skilt skal fortælle og hvem der skal modtage det budskab, som dit skilt har. 

Genkendelighed

Vejvisning

Visuel identitet

Synliggør din virksomhed i gadebilledet

Hos William Skilte er vi specialister i bl.a. rådgivning og udformning af skilte design til alle brancher og alle typer virksomheder. Men vi kan også meget mere end det. Vi tilbyder også reklamemåtter, pyloner, solfilm og meget andet.

For os er det vigtigt at slutresultatet er præcist som du havde forestillet dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Lige netop derfor er dialog meget vigtigt, da man gennem en god dialog sikrer at arbejdet bliver udført som ønsket.
Skilte design

Skiltning har to formål, at informere og markedsføre. Det er derfor altid vigtigt at tænke over hvad dit skilt skal fortælle og hvem der skal modtage det budskab, som dit skilt har.

Det er vigtigt at dit skilte design passer til din virksomhed, dit brand, din visuelle identitet og din virksomheds stil. Genkendelighed er et nøgleelement for forbrugeren.

I skilte design processen er det også vigtigt at tænke over placeringen af skiltet. Man skal kunne læse og forstå det, nogle gange meget hurtigt.

Hvis du for eksempel skal have placeret dit skilt ud til en vej, hvor folk der kører forbi i bil, skal se det, så er det vigtigt at der ikke står for meget tekst. Her skal budskabet være kortfattet og enkelt.

I en hverdag hvor man mere end nogensinde kæmper om at gøre sig gældende i den informationsstrøm, der hver dag rammer forbrugerne, så er det vigtigt at tænke kreativt, strategisk og gøre sin visuelle identitet spændende og afvekslende i forhold til konkurrenterne. Det handler om at slå sig fast i folks erindring efter at dit budskab er passeret forbi.

Materialevalg og vedligeholdelse i skilte design processen

I skilte design processen er det også vigtigt at tænke over, hvor hård en belastning skiltet får. Skal det stå ude eller inde? Skal det kunne modstå vind og vejr?

Det er vigtigt at vælge materiale ud fra placeringen af skiltet, også på baggrund af hvor lang tid skiltets levetid skal være. Men dette står vi altid til rådighed til at vejlede omkring hos William Skilte.

Det er vigtigt at dit skilt altid ser pænt og vedligeholdt ud, da det også fortæller noget om virksomheden bag. Det er ofte virksomhedens første indtryk.

Outdoor Skilte

En vigtig del af virksomhedens visuelle identitet

Din virksomheds facade er altafgørende for folk der passerer forbi, og facaden er i høj grad medvirkende til om folk, der stopper op foran din forretning, vælger at træde inden for i din butik. Dine facadeskilte tjener også som blikfang og informative pejlemærker, der gør det muligt at navigere i et landskab med andre bygninger.

Skilte design og facadeskilte er på alle måder en del af en virksomheds visuelle identitet, og facadeskilte skal derfor spille optimalt sammen med en række andre elementer.

Hos William Skilte har vi gjort os til specialister, der kan rådgive dig om den rolle skilte og facadeskilte spiller i en virksomheds samlede kommunikation. Vi medvirker gerne i alle faser af projekter i relation til skilte design og facadeskilte – fra rådgivning til montering.

Indoor Skilte & wayfinding

Kan dine kunder finde vej? Har du styr på den interne skiltning, som hjælper dine kunder og besøgende rundt i bygningen?

Interne skilte og Wayfinding er efterhånden lige så vigtigt som en flot facade. Det er vigtigt at det er let at finde rundt, og at folk kan sendes afsted på egen hånd uden at fare vild.

Hos William Skilte har vi mange års erfaring i rådgivning omkring den rolle interne skilte og wayfinding spiller i en virksomheds samlede kommunikation. Vi medvirker gerne i alle faser af projekter – fra rådgivning og skilte design til produktion og montering.