Reklamer på
Trailere

Trailerreklamer

Reklamesøjle

Trailere har oftest de største flader – med folie til trailer får du ideel reklame for dit produkt.

Ideelt for dit produkt

Forskellige løsninger

Næsten ingen begrænsninger

Folie til trailer - kørende og stillestående reklamesøjle

En trailer har ofte nogle store reelle flader, som er oplagte til reklame. Her får du synlighed og reklameværdi for pengene, når du anvender reklame på trailer.

Tænk blot på alle dem der ser dine reklamer på dine trailere, når du kører rundt i byen, holder i kø på motorvejen eller din firmabil holder parkeret. Når det kommer til synlighed og eksponering i forbindelse med reklame på trailer, er der kort sagt fuld valuta for pengene.

Hos William Skilte har vi udarbejdet løsninger indenfor folie til trailer for rigtig mange virksomheder. Se et udpluk af kunder her på siden, hvis trailere vi har designet og udviklet reklamemateriale til. Vi står naturligvis også for wrapping og indpakning af din trailer. Vi kan indpakke hele traileren i samme farve som din bil, eller pakke den ind i billeder og grafik, som f.eks. dit firmalogo akkompagneret af virksomhedens navn, kontaktinfo, hjemmeside, CVR nr., mv.

Med hensyn til reklame på trailer, er der tale om en “engangsinvestering” der betaler sig, og som hurtigt er tjent ind sammenlignet med en avisannonce eller en radiospot.

Det samme gælder for dekoration på din varebil eller lastbil.

Effektiv markedsføring af din virksomhed? Vi har løsningen!

Uanset om din virksomhed har én firmatrailer eller over hundrede, så styrkes virksomhedens branding og visuelle identitet ved implementering af flotte, iøjnefaldende, strømlinede og, ikke mindst, informative reklamer på din trailer. Med reklamer for din virksomhed på traileren gør du rigtig mange mennesker opmærksomme på din virksomhed og dit produkt, og chancerne for at din omsætning vil stige er særdeles gode. Her er der tale om en engangsinvestering i reklamematerialet, som traileren skal pakkes ind i. Du skal ikke ud at investere i leje af en reklameplads til f.eks. et stort outdoor banner, eller lignende. Reklamepladsen på trailerens forende, sider og bagende har du i forvejen.

William Skilte agerer gerne sparringspartner for dig, hvis du har brug for input til en idé eller et koncept omkring folie til trailer. Som vist her på siden, har vi udviklet materialer og indpakket trailere af forskellige typer indenfor mange brancher.

Vi kan udforme reklame til trailer i næsten alle farver, tekster, billeder, logoer, striber og stafferinger.

Der er stor forskel på hvilket materiale en trailer er fremstillet i. Nogle er i træ, andre aluminium, glasfiber, osv. Det kan være en udfordring at finde lige netop den folie til trailer, der holder bedst på netop din trailer, men vi har en løsning til alle typer af trailere. Vi har også mulighed for at montere en sikkerhedsfolie hen over trailerens reklameindpakning, så beskyttelsen og holdbarheden øges betragteligt.

Nogle trailere har sider, der er fremstillet som presenning. Her er der også flere muligheder. Vi kan skære din dekoration i folie, eller printe den hvis den har mange farver, billeder, osv. Presenninger fremstilles hos vores samarbejdspartner Chas Mortensen, hvorefter vi påfører den ønskede reklame. Et produkt der holder længere end din bil eller trailer! Besøg Chas Mortensen her.

Kampagneløsninger

En anden løsning er at pakke trailere ind i en billigere kampagnefolie,
og få skiftet budskabet 2 – 8 gange om året.


Dette er en fordel hvis du kører kampagner eller tilbud i perioder.