Det siger kunderne

William Skilte

Det siger kunderne

Levering til aftalt tid

God sparring og professionel rådgivning

Idérige og løsningsorienterede

Sparekassen Kronjylland

“Vi har brugt William Skilte i rigtig mange år til alt lige fra folie på vinduer og biler til messemateriale og skilte i hele vores virkeområde. De leverer altid til tiden, og deres kvalitet er i top. Vi har altid fået en god behandling, og de er altid parat til at hjælpe med opgaver, også selvom det er med kort varsel. Vi kan varmt anbefale William Skilte.”

Mette Sommer

Thortrans

“Før solfilmene kom på, var varmen fra solens stråler gennem vinduerne næsten uudholdelig. Det kunne føles som en sauna, hvilket bestemt ikke var fremmende for produktiviteten eller komforten. Men nu, efter installationen af solfilmene, er forskellen som nat og dag. Varmen er blevet drastisk reduceret, og det er som om et usynlig skjold nu beskytter kontoret mod solens mest intense stråler. Dette har skabt et meget mere behageligt indeklima, hvor temperaturer er mere stabile, og hvor varmen fra solen ikke længere er en forstyrrende faktor. “

Henrik Kristensen

F.L. Automatic

stickers
“Vi hos F.L.Automatic har længe arbejdet sammen med William skilte, det har altid været en fornøjelse. Trods mange forskellige opgaver, hvoraf mange som haste sager, er de altid blevet løst efter ønske og til tiden. Dygtig og venlig personale. “

Michael H Christensen

Tradium

”vi har ofte benyttet William Skilte og hver gang med et tilfredsstillende resultat. Vi oplever en god rådgivning og hurtig levering fra en seriøs og professionel samarbejdspartner.”
Lysskilt

Morten Mosekjær Schrøder

Cold Hand Winery

“Vi har benyttet os af William Skilte både til mindre opgaver og ikke mindst til skiltning/dekoration på vores nye vineri. Vi har meget hurtigt været på bølgelængde og er super tilfredse med resultatet og ikke mindst samarbejdet!”

Jens Skovgaard Pedersen

Randers Egnsteater

“Samarbejdet med William Skilte kan klart anbefales herfra. Der er hurtig og professionel ekspedition og vi nyder rigtig godt af den gode sparring der er. Har vi idéer, vi gerne vil have ført ud i livet, kommer der hurtigt et forslag til en løsning herpå.”

Kristina Begtrup Pedersen

Randers Regnskov

“Vi er meget tilfredse med samarbejdet med William Skilte. Der bliver leveret til tiden og i god kvalitet – også hastesager. Det konkrete eksempel med facaden blev også løst professionelt. Vi sendte bare et layout og så klarede William Skilte alt fra opmåling til montage. Så kan vi koncentrere os om dyrene og formidlingen af dem, perfekt!”

Elsebeth Vahl

Image Data

“Indflyttet i nye lokaler direkte ud til E45, havde vi brug for at eksponere os bedst muligt på denne optimale lokation. Vi konsulterede William Skilte, som hurtigt og professionelt fandt frem til den helt ideelle løsning til os i forhold til både kvalitet, størrelse og belysning. Et helt igennem positivt og professionelt forløb.”

Jørgen Jensen