Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm

Når der stilles høje krav til sikkerheden

Sikkerhedsfilm sikrer dine værdier, dit interiør eller din produktion.

Højeste kvalitet

5 års garanti på sikkerhedsfilm

Sikrer dine værdier

Sikkerhedsfilm – Højeste kvalitet – Skarpe priser

Sikkerhedsfilm bliver mere og mere anvendt. Der stilles stadig højere krav til sikkerheden på offentlige og statslige institutioner samt i fødevarevirksomheder. Ruder kan være udsatte i forbindelse med en række faktorer, som man ikke selv er herre over. En rude kan blive knust ved et hændeligt uheld, i forbindelse med voldsomt vejr og storme hvor et træ kan vælte og knuse vinduespartier eller dine ruder kan være udsatte hvis du skulle blive udsat for indbrud eller hærværk.
Sikkerhedsfilm_Sikringsfilm_William_Skilte

Den bedste metode til sikring af ruder og gøre livet surt for potentielt ubudne gæster eller andre faktorer, er at få monteret sikkerhedsfilm på ruder og vinduespartier. En rude, hvorpå der er monteret sikkerhedsfilm, splintres ikke, men bliver holdt på plads i karmen i et samlet stykke selvom den knuses. Dette gør det samtidig ekstra problematisk for indbrudstyve at komme igennem ruden i og med at sikkerhedsfilm skaber en forsinkelse på gennemtrængning af ruden på flere minutter.

Hos William Skilte benytter vi en 4 & 8 MY film, der er særdeles stærk.

Sikkerhedsfilm er en fremragende og populær løsning til både virksomheder og private, der ønsker ekstra beskyttelse af vinduer og ruder.

Solar Gard og LLumar sikkerhedsfilm – et sikkert valg

William Skilte er officiel forhandler af de anerkendte producenter af sikkerhedsfilm, Solar Gard og LLumar. 

Vælger du William Skilte som leverandør af sikkerhedsfilm, får du 5 års garanti på produktet.

Solar Gard er en global producent inden for patenteret solfilms- og sikkerhedsfilmsteknologi. Solar Gard er underafdeling med speciale i solfilm og sikkerhedsfilm til den globale glas- og bygningsteknologiske gigant Saint-Gobain.

Solar Gard bygger videre på årtiers arbejde for at tilbyde solbeskyttelses- og sikkerhedsfilmløsninger i særklasse. Solar Gard har leveret resultater uden sidestykke i henhold til at beskytte vinduespartier, biler, private hjem, kontorer og bygninger mod solens stråler og skader.

LLumar sikkerhedsfilm er fremstillet af en klar, kraftig polyesterforbindelse, der giver en tynd, gennemsigtig beskyttelsesbarriere mod uforudsete ”trusler” mod dine vinduer. LLumar sikkerhedsfilm anvendes over hele verden, og kvaliteten af denne sikkerhedsfilm, afspejles bl.a. i at historiske og berømte bygninger og artefakter som Vatikanet, Buckingham Palace, den amerikanske forfatning og hundredvis af ambassader og andre officielle regeringsfaciliteter i hele verden, anvender LLumar sikkerhedsfilm.

Vil du vide mere om en løsning på sikkerhedsfilm?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning.

Sikret med sikkerhedsfilm

Ved montering af sikkerhedsfilm, påsætter vi label med info omkring at ruden er sikret.

Dette kan være nok til at holde ubudne gæster væk.

Sikkerhedsfilm har mange fordele

Vi anvender sikkerhedsfilm af mærket Solar Gard & LLumar.

I videon nedenfor, kan du se en række af styrkerne og fordelene ved anvendelse af sikkerhedsfilm.