Beskyttelses-
& Stenslagsfolie

Beskyttelses- og stenslagsfolie

Effektiv beskyttelse af lakken på din bil

William Skilte har stor erfaring i montering af stenslagsfolie på biler. En transparent stenslagsfolie beskytter din bils lak mod stenslag og andre elementer i dagligdagen, der kan være hårde mod lakken.

Effektiv beskyttelse

Passer på din bil

En velplejet og skadesfri bil

Slidstærk stenslagsfolie

Stenslagsfolie er selvsagt udviklet til at være særdeles slidstærk, så lakken på bilen er modstandsdygtig overfor stenslag, lette ridser, buske og buskadser der fejer hen langs siden på bilen, osv. En beskyttelsesfolie er også effektiv overfor fugleekskrementer, der i nogle tilfælde kan forårsage ætsningsskader i lakken på biler. Beskyttelsesfolie monteres hovedsageligt på steder hvor bilens lak er ekstra udsat, som f.eks. frontparti, ved indstigninger og som lastbeskyttelse ved bagagerummet. Med stenslagsfolie forebygger du ærgerlige stenslag og ridser. Den normale bilpleje ændres ikke, når der er monteret stenslagsfolie på bilen. Bilvask, voks, polering, osv. kan du fortsætte med som du plejer.

Er du træt af irriterende stenslag på kølerhjelmen, hundens kløer der ridser din kofanger når den hopper ind i bilen, børnene der slider på lakken når de træder ind i bilen, eller ønsker du blot at passe godt på din bil? Så vil du opleve stærke resultater med stenslagsfolie / PaintProtection løsningen fra William Skilte.

Der er flere muligheder at beskytte lakken på:

  • En kraftig klar folie som kan modvirke stenslag og ridser.
  • En sort struktureret og slagfast folie med en særdeles slidstærk overflade.
  • En PaintProtections folie som er tyndere end stenslagsfolien, men har en selvhelende overflade.

 

Vil du vide mere om mulighederne for montering af stenslagsfolie på din bil? Kontakt William Skilte – vi har en god løsning til dig, der ønsker at passe godt på din bils lak.

Stenslagsfolie - Slagfast folie - PaintProtection

William Skilte har stor erfaring i montering af stenslagsfolie på biler. En transparent stenslagsfolie beskytter din bils lak mod stenslag og andre elementer i dagligdagen, der kan være hårde mod lakken.

Ved montering af beskyttelsesfolie beskytter du din bils lak på udsatte steder, som bagkofanger, dørindstigninger, kølerhjelm, mm. En velplejet og skadesfri bil er værdsat af mange, og er altid medvirkende til at give køreoplevelsen et ekstra løft. Skrammer, småridser, stenslag og snavs er nogle af de mindre opløftende forhold, som alle bilejere kender til. I disse situationer tjener stenslagsfolie som en ekstra, beskyttende ”hinde” for lakken på din bil. Hvide pletter i lakken efter stenslag på den forreste del af kølerhjelmen er almindeligt forekommende på selv nyere biler, og jo tidligere du får monteret en beskyttelsesfolie, jo bedre kan du hindre dette problem i at skade lakken på din bil.


Beskyt lakken på din bil

Vi vil sikre den bedste beskyttelse af din bils lak, så den undgår irriterende ridser og stenslag. Af samme grund anvender William Skilte også kun de bedste produkter på markedet. Vi anvender stenslagsfolie fra Llumar, Hexis og Avery – nogle af branchens ubestridt mest anerkendte producenter af stenslagsfolie. Vælger du at få monteret beskyttelsesfolie, er du garanteret en stenslagsfolie, der er resistent overfor vejr og vind, og særdeles effektiv og holdbar. En stenslagsfolie fra William Skilte er næsten usynlig, når først den er monteret på bilen.