Bilreklamer

Mange års erfaring

Alt indenfor bilreklamer

Hos William Skilte tilbyder vi alt indenfor bilreklame, uafhængigt af om det drejer sig om en bil, en varevogn, en lastbil eller en trailer.

Blikfang

Kvalitet

Visuel identitet

Bilwrapping

Skal din bil synliggøres?
Vi hjælper dig til ultimativ synlighed,
der matcher dit brand.

Lastbiler

Skal du have synlighed for pengene, skal du have
iøjefaldende reklame på din lastbil.

Beskyttelse & stenslagsfolie

Hos William Skilte er kvalitet og blikfang en selvfølge

Moderne plotter- og printerudstyr er nogle af vores mange redskaber, når vi skal gøre din virksomhed kendt via bilreklame.

En bilreklame, f.eks. i form af et firmalogo og en byline, er markedsføring, der virker, og ovenikøbet til en skarp pris. Ligesom store outdoor bannere på bygninger, vil du med en bilreklame øge din eksponering overfor potentielle kunder, og skabe bevidsthed omkring din virksomhed eller dit brand. En bilreklame virker døgnet rundt, og ikke kun, når du er på farten, men også når du holder parkeret, f.eks. hos en kunde.

Ikke alene er bilreklame en vigtig signalværdi overfor dine kunder, i og med at de vil genkende dit firmanavn på bilen, men bilreklame kan også være en medvirkende faktor til at skabe troværdighed omkring din virksomhed, hvis du får implementeret virksomhedens telefonnummer, e-mail og CVR-nummer i din bilreklame.

Hos William Skilte tilbyder vi alt indenfor bilreklame, uafhængigt af om det drejer sig om en bil, en varevogn, en lastbil eller en trailer.

Vi kan tilbyde enten fuld indpakning, f.eks. hvis du ønsker at din bil skal have en ny farve eller hvis du ønsker din bil pakket ind, så det ligner en regnskov. Vi kan også tilbyde bilreklame på både personbiler, varevogne, lastbiler og trailere.

Derudover kan vi også tilbyde at sætte stenslagsfolie på din bil, så du slipper for slid og ridser i lakken pga. stenslag og vaskeridser.

Vi går meget op i, at slutresultatet bliver lige som du vil have det. Dialog og forventningsafstemning er derfor elementer vi vægter højt.

Til lastbiler og kassebiler tilbyder vi også refleksafmærkning, hvilket er lovkrav.

Har du en trailer, som du ønsker at få bilreklame på, så klarer vi også nemt det. Trailere er gode reklamesøjler, da de har en større overflade at montere bilreklame på end f.eks. en almindelig personbil.

Vi anvender kun kvalitetsfolie, så levetiden på vores bilreklame / autoreklamer er lang, og påsætningen ødelægger ikke lakken på din bil. Oracall, Avery og 3M er vores foretrukne folieleverandører til bilreklame, blandt andet fordi deres serier af langtidsholdbare folier dækker over en lang række indfarvede folier.
Skal vi give dig et uforpligtende tilbud på bilreklame?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Vi har helt sikkert den optimale løsning på bilreklame til din bil!