Banner- &
Skinnesystem

Effektiv eksponering

Bliv set i mængden

Et banner, der er placeret strategisk korrekt i bybilledet eller på en bygning ved en trafikeret vej, giver særdeles effektiv eksponering.

Banner til alle formål

Flere tykkelser

Næsten ingen begrænsninger

Et banner skaber opmærksomhed

Et banner, der er placeret strategisk korrekt i bybilledet eller på en bygning ved en trafikeret vej, giver særdeles effektiv eksponering. Et banner i god kvalitet, enten stof, PVC eller mesh-vævning, og med et flot udført design, er en højt profileret trumf i forhold til outdoor markedsføring og branding af et givent koncept.

Få dit budskab ud over rampen og sæt fuld tryk på det visuelle og æstetiske med et flot storformat banner, der har fokus på lige præcis det brand, du ønsker.

Et banner har mange anvendelsesmuligheder, fra kampagner i butikker og udsmykning på bygningsfacader og til messer og sportsarrangementer. Der findes næppe et bedre blikfang for din virksomhed og dine produkter end et professionelt udført banner i stor skala.

Hos William Skilte har vi stor erfaring i design og fremstilling af bannere til alle typer af brancher. Vores kreative inhouse-grafikere er altid behjælpelige med idé og design.

Vi har stor erfaring med visuelle budskaber, der skaber blikfang og stærk branding af dit koncept.

Vejledende prisliste på banner finder du her.
Afviger din forespørgsel fra vores prisliste, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi tilpasser alle vores løsninger inden for bannere og skinnesystemer til dit behov.

Skinnesystem gør udskiftning af banner til en leg

Bannere kan med stor fordel monteres i et skinnesystem, som sikrer en ensartet montering. Skinnesystemet giver dig også et banner, der er forsvarligt fastgjort til væggen, og kan modstå vind og vejr.

Skinnesystemet kan bruges med fjernbetjening eller håndsving.

Det bliver muligt at skifte bannere der skal hænge højt oppe, uden udgifter til lift eller stillads.

Banner i forskellige materialetyper og kvaliteter

Hos William Skilte har vi fokus på kvalitet, design og materiale, når vi fremstiller storformat bannere. I relation til materialetype, er det også vigtigt at gøre sig klart til hvilket formål det pågældende banner skal anvendes samt om det kommer til at hænge udsat for vejr og vind. Nedenfor kan du se de forskellige typer, kvaliteter og materialer, som vi arbejder i forhold til bannerproduktion.

Materiale – PVC 500 gram:

PVC er ofte den billigste løsning, og benyttes tit og ofte til kampagner på vægge og lignende. PVC banner leveres med en semimat finish i overfladebehandlingen, som giver klare farver og gør banneret perfekt til både indendørs og udendørs brug. PVC bannere i storformat egner sig ikke til montering på facader eller områder med risiko for vind eller blæst. Her anbefales i stedet et banner udformet i mesh-vævning.

Materiale – STOF 205 gram:

Her får du et banner der kan foldes sammen og hænges op, helt stramt.

Et banner i stof vejer væsentligt mindre end PVC, og er derfor egnet til f.eks. stilladser mv.

Stofbanneret kan spændes op som et trommeskind, og får derved en flot finish.

Materiale – MESH 350 gram:

Mesh-vævning benyttes i forbindelse med udendørs montering af bannere og i forbindelse med udendørs events. Mesh-vævning er ideelt, når du skal have et banner hængende på en butiksfacade, et hegn, eller andre udendørs steder hvor banneret er udsat for vind og vejr. Det vævede polyestermesh giver vinden mulighed for at passere igennem materialet, hvilket er med til at forhindre at vind og blæst rusker i banneret. Et meshbanner er slidstærkt og bestandigt overfor både UV-stråling og vand.