Pyloner

Pyloner i alle størrelser

Flotte og stilrene pyloner

Byd dine kunder velkommen allerede ved vejen med flotte pyloner. Pyloner har en flot og stilren måde at formidle budskaber på, samt vise vej for kunder og gæster.

Pyloner til alle formål

Med eller uden LED-lys

Næsten ingen begrænsninger

Byd dine kunder velkommen allerede ved vejen med flotte pyloner

Pyloner har en flot og stilren måde at formidle budskaber på, samt vise vej for kunder og gæster.

Pyloner fra William Skilte kan være i standardstørrelse eller individuelt udformet.

Pylonerne fra William Skilte er udført i materialer med en lang holdbarhed. Er der krav om myndighedsgodkendelse, hjælper vi gerne med papirgangen, ligesom vi også gerne står for selve opsætningen af de leverede pyloner.

Pyloner med eller uden lys, og som specialfremstilling.

En pylon er både det første, og det sidste en besøgende ser.
Det er derfor vigtigt at efterlade et godt og professionelt indtryk.

Pylonerne fås i mange udformninger, størrelser og prisklasser. En pylon fra William Skilte kan din virksomhed have glæde af i mange år grundet de stærke materialeudformninger, som er modstandsdygtige overfor det til tider barske nordiske klima. Pylonen vil ligeledes kunne modstå solens stråler, og ikke blive solfalmet og mat.

Kvaliteten af pyloner kan svinge meget, og det er ofte mange penge det drejer sig om, så det er vigtigt at design og kvalitet sidder i skabet i første forsøg. Hos William Skilte har vi mange års erfaring i udformning og design af pyloner for mange forskellige brancher og virksomheder. Har du lyst til en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed med hensyn til pyloner? Kontakt os på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk.

Spar op til 80 % på elregningen med pylon med LED-lys

Når en pylon fremstilles med indbygget lys, anvender vi altid LED. Ved at skifte din gamle pylon med lysstofrør ud med en ny med LED-lys, kan du spare op til 80 % på din elregning.
Fronten på pylonen fræses ud i enten tekst eller logo, og der ligges akryl på bagsiden, eller som gennemgående udstiksakryl.

Pylonen skal også kunne ses når mørket falder på, og i de mørke efterårs- og vintermåneder. Overvej derfor om du ikke skal have indbygget energibesparende LED-lys i din pylon.

Gør din pylon til en optimal vejviser og effektiv brandsynlighed med en skiltestander, der både viser din virksomheds lokation og synliggør på en og samme tid.

Pyloner som vingeskilt

Skal du bruge genkendelighed på din facade, som harmonerer med din pylon ved indkørslen, så er en vingepylon en god løsning.

Vingepylonen kan leveres i samme materialer og design som din pylon.

Skiltet kan leveres både med og uden indbygget lys, og med en vingepylon er du sikret et godt blikfang i bybilledet.

Pyloner i et utal af modeller

Pylonerne kan fremstilles i den størrelse du har behov for.
I de fleste designlinjer er der standardstørrelser, men pylonen kan tilpasses dine ønsker, i de fleste tilfælde uden merpris.

Hos William Skilte har vi pyloner i mange designs, der matcher facadeskilte og facadebogstaver, så du kan opnå den røde tråd, som giver et stilet og rent udtryk udadtil.
Pylonerne kan laves med og uden lys, med infotavler (tv-skærme) og i alle regnbuens farver.

De mest solgte pyloner er i størrelserne 200 x 100 cm, 300 x 100 cm og 300 x 130 cm.