Digital Skiltning

Digital skiltning

Intelligente skærmløsninger

Skab et dynamisk interface og stærk formidling til kunderne i butikken med en løsning indenfor digital skiltning. Med en eller flere InfoTV-skærme i butikken er det super nemt at vise produkter, kampagner, tilbud, produktvideoer og meget mere til kunden – samtidig skaber det liv og bevægelse i butikken.

Infoskærme

Møderums displays

Check-in løsninger

Digital skiltning til mange formål

Dynamisk interface

Skab et dynamisk interface og stærk formidling til kunderne i butikken med en løsning indenfor digital skiltning. Med en eller flere InfoTV-skærme i butikken er det super nemt at vise produkter, kampagner, tilbud, produktvideoer og meget mere til kunden
– samtidig skaber det liv og bevægelse i butikken.

Med vores brugervenlige og cloud baserede software kan du nemt opdatere 1 eller 100 skærme med et klik. Du kan også nemt planlægge indhold med f.eks. vores kampagnemodul. Softwaren kan bruges på alle typer digital skiltning og opdateres nemt fra alle platforme.

Infoskærme

Med infoskærme, møderums displays og strømlinet digital skiltning, kan du præsentere din virksomhed i receptionen, i venteværelset eller på flere hundrede skærme.
Central styring af infoskærme og avanceret brugerstyring

Med et intuitivt designværktøj er det nemt at opsætte og designe flotte infoskærme uden særlige kompetencer. Med gruppering af infoskærme, møderums displays og digital skiltning, kan man nemt danne sig et overblik over alle skærme. En gruppering af butikker kunne f.eks. være på lande, områder eller noget helt andet. Desuden tilbydes en fleksibel visning af info.

Nemt at designe, opsætte og opdatere

Uanset om du er professionel designer eller helt “grøn”, så kan du bruge vores intuitive designværktøj og fleksible løsninger indenfor digital skiltning. Alle kan finde ud af at lave flotte digitale skærme, uanset om det er til infoskærme, booking, møderums display eller check-in skærme.

Brug det simple designvækrtøj til at oprette dine skærmviews på digital skiltning, og send dem ud til din player med et klik. 

Add ons til inforskærme

Møderumsskærme og møderumsdisplay

Med møderums displays kan man se om lokalet er booket eller ledigt. Derudover kan du ad hoc booke direkte på skærmen, som går direkte tilbage til virksomhedens kalendersystem.

Med vores løsning, får du nemt et møderums display med logo, ur samt følgende funktioner:

2-vejs integration med Exchange eller Googler G-Suite

Med 2-vejs integration kan data fra skærmen sendes tilbage til virksomhedens Exchange eller Google G-Suite kalender, således inden medarbejdere går forgæves. Integrationen kan udveksle data helt ned til en gang i minuttet.

Visning af aktuelle og kommende møder

Den digitale skærm viser en oversigt over aktuelle og kommende møder fra virksomhedens kalender.

LED og touch

Skærmen har indbygget surround LED, som lyser rødt eller grønt afhængig om mødelokalet er optaget eller ej. Desuden har skærmen touch-funktioner, så du har mulighed for at klikke på skærmen.

Check-in
skærme

Lad en digital receptionist tage godt imod dine kunder og gæster. Send bud efter en bestemt person med et klik.

Byd dine gæster velkommen med en digital receptionist.

Dine gæster kan nemt finde den, de har en aftale med, underrette og blive mødt af vedkommende ved hjælp af en Exchange eller Google Calendar integration. Derudover kan de nemt finde vej i bygningen, ved hjælp af en “find-vej”-funktion.

Vores check-in skærmløsning indenfor digital skiltning giver også gæster mulighed for, at gæster kan registrere deres parkering direkte på skærmen. Hvis det ønskes at eksterne leverandører nemt kan finde vej til vareindlevering, er der også en funktion til det. Kombineres med vores INFO TC løsning, hvor du kan indsætte f.eks. nyheder, vejrudsigter, reklamer eller andet.