Roll-up Banner

Roll-up bannere i flere størrelser

Lynhurtig opmærksomhed

Et roll up banner er et marketingsværktøj, der med sin høje grad af fleksibilitet og mobilitet kan anvendes stort set overalt, hvor behovet for branding af virksomheder eller koncepter er nødvendigt.

Billig markedsføring

Hurtig at stille op og tage ned

Nem at transportere

Prisliste

Ved andre mængder kontakt os venligst for pris.

Alle priser er for komplet roll-up med tryk og taske.

Alle priser er ekskl. moms, ekskl. fragt, ekskl. miljø- og energitillæg (kr. 100,-) og ekskl. grafisk arbejde (kr. 650,- pr. time).
Ved fremsendelse af færdig grafik: PDF indeholdende vektorgrafik. Alle skrifter outlinet. Størrelse 1:1.

Mobil og fleksibel markedsføring med roll-up bannere

Et roll up banner er et marketingsværktøj, der med sin høje grad af fleksibilitet og mobilitet kan anvendes stort set overalt, hvor behovet for branding af virksomheder eller koncepter er nødvendigt. Roll-up bannere ses oftest i forbindelse med messer, events, udstillinger, virksomheders indgangspartier, showrooms, osv. Et roll up banner giver forbipasserende ”syn for sagen”, og sikrer dig øjeblikkelig og “catchy” eksponering.

Roll-up bannere er en populær og markant billig løsning til marketingsformål, og din messestand eller butik får samtidig et professionelt og aktuelt udtryk.

William Skilte har stor erfaring i udarbejdelse, layout og print af roll ups i forskellige størrelser og udformninger.

Med et roll up banner fra William Skilte, får du et roll-up bannersystem leveret med fuldt farvetryk i højeste kvalitet, og du får ligeledes en praktisk transporttaske med i købet.

Et roll-up banner er en prisbillig, men særdeles effektiv brandingløsning til din virksomheds næste messe, event, udstilling eller måske til et showroom eller som blikfang i butikken. Du kan anvende dit roll up banner præcis hvor du har lyst, da det er nemt at transportere og flytte rundt med. Kort sagt, er roll-up bannere et udstillingssystem, der både er fleksibelt og fanger forbipasserendes blikke. Roll-up bannere er et marketingsværktøj, hvor alle kan være med på prisniveauet.

Roll-up bannere kan anvendes til alle formål, både outdoor og indoor, og lige fra den store udstilling til den lille event. Roll ups ses også ofte som udsmykning på arbejdspladsen, konferencen eller på udstillingen.

Stærke priser på roll up banner – fire forskellige størrelser

Ved køb af et komplet roll-up banner med tryk og taske fra William Skilte, sætter du spot på dit koncept eller dit brand – og med vores løsningsmodel sparer du penge ved køb af flere roll-up bannere. Du kan se vores fire forskellige størrelser på roll-up banner længere nede på siden samt de forskellige priser.

Når det kommer til eksponering og promovering af en virksomhed eller et koncept, er roll-up bannere formentlig både den letteste og hurtigste måde ramme at få et budskab ud på. Den medfølgende transporttaske gør at du nemt kan tage roll-up banneret med, og anvende det igen og igen i forskellige sammenhænge. Vores roll-up bannere er brugervenlige og nemme at håndtere og lette at stille op. Vores roll-up bannersystemer er udformet i lette materialer, men står solidt og robust på jorden.

Som nævnt tilbyder vi altid stærke mængderabatter, når du køber roll-up bannere hos os. Jo flere, du køber, jo billigere bliver dine roll ups.

Hos William Skilte har vi stor erfaring med visuelle budskaber og alt indenfor print til eksempelvis eksponering. Med William Skilte skaber du blikfang og stærk branding af dit koncept.

Ønsker du at bestille roll-up bannere, eller har du spørgsmål omkring de forskellige størrelser eller printmuligheder, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk.