Facadeskilte

Alt i Facadeskilte

Synlighed i bybilledet

Med et specialdesignet facadeskilt kan I opnå øget synlighed – både dag, aften og nat.

Skilte til alle formål

Med eller uden lys

Næsten ingen begrænsninger

Facadeskilte giver din virksomhed øget synlighed i bybilledet

Facadeskilte kan laves som den unikke, stylede og elegante løsning, eller den lidt billigere “økonomi” udgave.

William Skiltes eksklusive facadeskilte specialfremstilles i samarbejde med kunden. Inden produktion går vi i dialog med dig, så alle dine ønsker i forbindelse med din nye facadeskiltning tilgodeses. Med gode samarbejdspartnere er der stort set ingen begrænsninger for hvad der kan lade sig gøre, når vi udformer facadeskilte.

Vælger man den billigere type facadeskiltning, anvender vi oftest en 3 mm alu-sandwich plade med folieprint monteret eller UV print direkte på pladen.

Skal vi hjælpe dig med facadeskilte?

Et væld af muligheder med facadeskilte

Når det kommer til facadeskilte, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for spektret af muligheder og løsninger.

Vi kan f.eks. nævne:

Store skilte på 3 mm sandwich plade – Facadeskiltene kan lakeres eller monteres med folie i den farve du ønsker. De kan ligeledes monteres med afstand til væggen for at opnå en eksklusiv dybde og skyggeeffekt.

Facadeskiltning kan farvelægges med UV print direkte på overfladerne, eller monteres med print, hvor antallet af farver og motiv ikke er en faktor for priserne.

Facadeskilte er ”galionsfigurer”, og dermed et afgørende førstehåndsindtryk, du sender til dine kunder. En flot facade giver kunden en fornemmelse af tryghed, professionalisme og kvalitet.

Facadeskiltning på din virksomhed fanger både den potentielle kunde og forbipasserendes blikke, så udformning og styling er selvsagt en afgørende faktor i en professionel præsentation og branding af din virksomhed. Har du selv en idé eller et forslag til din virksomheds nye facadeskiltning, så står vi gerne for udviklingen af dit koncept. William Skilte har stor erfaring i udvikling og produktion af facadeskilte i alle former og designs. Facadeskiltning tilpasset den enkelte bygning, og et udtryk der går helt i tråd med din virksomheds branche og visuelle identitet.

Hos William Skilte er vi ikke tilfredse før du er tilfreds, når det handler om facadeskilte. Hos os går kvalitet, know-how, professionalisme og service hånd i hånd i alle aspekter af vores løsninger på facadeskilte. Her på siden kan du se udvalgte billeder fra tilfredse kunder, som vi har serviceret med en løsning på et eller flere facadeskilte. Vi går i dialog med dig under hele processen, fra tilbud til færdig montering, så du altid er sikker på at dit nye facadeskilt er i tråd med dine ønsker og forventninger.

William Skilte har mange års erfaring inden for udvikling af unikke løsninger, fremstilling og montering af facadeskilte.

Hos William Skilte går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service, når vi leverer en løsning til vores kunder.

Ønsker du flere informationer om facadeskilte eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kontakt William Skilte på tlf. 86 44 74 66 eller skriv til os på office@williamskilte.dk. Så hjælper vi dig videre med en optimal løsning.

Alubakke med udfræsede PVC bogstaver - det eksklusive facadeskilt

Et facadeskilt fremstillet som en alubakke med udfræsede PVC bogstaver monteret, er en løsning der hæver sig lidt over “standard” skiltet, og som tilføjer et eksklusivt look til din facade.

Facadeskiltet holder i mange år, er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vejr og vind og monteres uden synlige skruer og beslag. Facadeskiltet vil desuden modstå solens stråler, og ikke falme de første mange år.

Skilteplade med foliedekoration - det prisbevidste facadeskilt

Et facadeskilt udført som en 3 mm alusandwich plade kan færdiggøres med udskåret folie, folieprint eller UV print direkte på pladen.

Uanset løsningen får man et flot resultat, som vil øge eksponering og synlighed for din virksomhed.

Denne type facadeskiltning monteres med synlige skruer, og kan sammensættes til store flader.