Sækkestol

Med fulddækkende tryk

Sækkestol i eget design

Mulighederne er mange, og der skal tit ikke så meget til, for at sætte prikken over i’et.

Sækkestole til alle formål

Specialfremstillet

Fulddækkende tryk

Prisliste

Ved andre mængder kontakt os venligst for pris.

Alle sækkestole er med fulddækkende tryk.

Alle priser er ekskl. moms, ekskl. fragt, ekskl. miljø- og energitillæg (kr. 100,-) og ekskl. grafisk arbejde (kr. 650,- pr. time).
Ved fremsendelse af færdig grafik: PDF indeholdende vektorgrafik. Alle skrifter outlinet. Størrelse 1:1.

Sækkestol design med fulddækkende tryk

Sækkestol / Beanbags med dit firmas helt eget sækkestol design

Hvad ville du sige til en sækkestol med et billede af den lille prinsesse derhjemme?

Firmalogo på kontoret, eller i de rigtige farver med logo i caféens loungeområde?

Mulighederne er mange, og der skal tit ikke så meget til, for at sætte prikken over i’et.

Vores specialfremstillede sækkestole er trykt på polyester af høj kvalitet, der både er vandtæt og brandhæmmende (B-1-certificeret). Vi fremstiller sækkestole og sækkestol design med skarpe billeder og levende farver.

Hver sækkestol har sin egen lynlås og liner, som er fyldt med polystyrenkugler. Det personligt trykte betræk kan ændres for at imødekomme ønsker om nye farver og billeder.

Uanset opgave, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vælger du os til at udforme dit eget unikke sækkestol design, så kan du forvente at både det fulddækkende print samt selve sækkestolen leveres i den bedst mulige kvalitet. Vi går i dialog med dig om dine ønsker til et sækkestol design, der matcher dine ønsker og forventninger – uanset om der er tale om en eller flere sækkestole til børneværelset eller stuen i privaten, eller sækkestole med dit firmalogo eller anden promovering af din virksomheds brand, f.eks. i forbindelse med events og messer.

Her på siden finder du et galleri over nogle af de sækkestol design, vi har udformet igennem tiden. Disse billeder vil eventuelt give dig et praj om spændvidden og potentialet i forhold til udformnings- og designmulighederne til sækkestole.

William Skilte tilbyder tre forskellige former på sækkestole: trekantet, firkantet og rund. Den runde variant kan bestilles i én størrelse hvorimod den trekantede og firkantede variant af vores sækkestole, kan bestilles i tre forskellige størrelser. Du finder de eksakte mål på de forskellige størrelser samt priser længere nede på siden.

Går du med en løs idé eller en klar vision omkring et sækkestol design, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar med sparring, rådgivning og vi kan helt sikkert føre dit ønske om et givent sækkestol design ud i livet, og skabe et flot slutprodukt, som vil give mange timers glæde og komfort – enten i hjemmet, på arbejdspladsen eller i forbindelse med et arrangement.