Reklamemåtter

Reklamemåtter

Logo Måtter

Måtte med logo til events og til profilering af brands og virksomheder.

Til alle formål

Skræddersyes efter dine behov

Næsten ingen begrænsninger

Reklamemåtter til alle formål

Hos William Skilte finder du et bredt udvalg af reklamemåtter og måtte med logo i allerhøjeste kvalitet, og til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt udvalg af løsninger, og reklamemåtter med logo i mange forskellige størrelser, så du sikrer at din nye reklamemåtte passer til dine behov og ønsker.

For at skabe et indbydende og iøjnefaldende indgangsparti, er det essentielt for virksomheders ”ansigt udadtil” at have en dørmåtte ved indgangsdøren. På den måde kan du præsentere virksomheden ved f.eks. logo og firmanavn. Helt elementært beskytter en dørmåtte selvsagt dine gulve, og du undgår at der bliver slæbt for meget skidt, snavs og vand indenfor. Samtidig vil din måtte med logo også fungere som et skarpt og strømlinet blikfang for dine kunder og gæster.

William Skilte har mange års erfaring i produktion og design af reklamemåtter og måtter med logo i markedets bedste kvalitet. Har du et design i tankerne, som du brænder efter at se i højkvalitetstryk på en måtte med logo til f.eks. din virksomhed, så kan vi helt sikkert hjælpe med at føre din vision fra idé til praksis. Oplev glæden ved din nye reklamemåtte i lækre, slidstærke materialer med en løsning fra William Skilte.

Se vores mange forskellige typer nedenfor eller kontakt os for at få en snak omkring dine ønsker.

Vi designer reklamemåtterne efter dine ønsker, ud fra dit farvevalg og med dit logo.
Vi kan rådgive om hvorledes det bedste resultat opnås, så du sikrer dine kunder en god velkomst allerede ved hoveddøren.

Skal vi hjælpe dig med reklamemåtter?

Typer af reklamemåtter

William Skilte forhandler fire forskellige typer af reklamemåtter.

LogoMåtte Standard reklamemåtte er en smudsafvisende måtte med logo / print. Denne type måtte er ideel til områder hvor der færdes mange mennesker i løbet af en dag, f.eks. ved indgangspartier og skranker. Dette skyldes måttens slidstærke kvaliteter i form af nylon og undersiden af nitrilgummi.

LogoMåtte Ergonomi reklamemåtte er en ergonomisk aflastningsmåtte, som samtidig kan anvendes til branding og blikfang ved at printe f.eks. logo, firmanavn og/eller services på måtten. LogoMåtte Ergonomi er udviklet til placering ved arbejdsborde, arbejdsstationer og andre steder, hvor folk står op i lang tid ad gangen.

LogoMåtte Velour måtte med logo gengiver stor detaljerigdom og dybe i designet, og dette gør denne måttetype populær i henhold til kampagner, messer, udstillinger og salgsfremmende salgsarrangementer. Kort sagt, her får du en reklamemåtte, der suger de forbipasserende ind i velourdesignets budskaber.

LogoMåtte Event reklamemåtten er til den store platform, hvor du har brug for at udnytte pladsen fuldt ud. Denne Event måtte med logo leveres i en længde på op til 20 meter og bredde på op til 2 meter. Den unikke og fremragende kvalitet i Event måttens grafiske design og udformning går helt i tråd med dens marketingfunktion på f.eks. messer, udstillinger og events.