Reklamemåtter

Måtter med logo til events og til profilering af brands og virksomheder

Hos William Skilte finder du et bredt udvalg af reklamemåtter og måtter med logo i allerhøjeste kvalitet, og til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt udvalg af løsninger, og måtter med logo i mange forskellige størrelser, så du sikrer at dine nye reklamemåtter passer til dine behov og ønsker.

For at skabe et indbydende og iøjnefaldende indgangsparti, er det essentielt for virksomheders ”ansigt udadtil” at have en dørmåtte ved indgangsdøren, der præsenterer virksomheden ved f.eks. logo og firmanavn. Helt elementært beskytter en dørmåtte selvsagt dine gulve, og du undgår at der bliver slæbt for meget skidt, snavs og vand indenfor. Samtidig vil din måtte med logo også fungere som skarpt og strømlinet blikfang for dine kunder og gæster.

William Skilte har mange års erfaring i produktion og design af reklamemåtter og måtter med logo i markedets bedste kvalitet. Har du et design i tankerne, som du brænder efter at se i højkvalitetstryk på en måtte til f.eks. din virksomhed, så kan vi helt sikkert hjælpe med at føre din vision fra idé til praksis. Oplev glæden ved nye måtter med logo i lækre, slidstærke materialer med en løsning fra William Skilte.

Se vores mange forskellige typer nedenfor eller kontakt os for at få en snak omkring dine ønsker.

Design af måtter med logo

Vi designer måtterne efter dine ønsker, ud fra dit farvevalg og med dit logo.
Vi kan rådgive om hvorledes det bedste resultat opnås, så du sikrer dine kunder en god velkomst allerede ved hoveddøren. 

Typer af reklamemåtter

William Skilte forhandler fire forskellige typer af reklamemåtter.

JetPrint Light reklamemåtten er en smudsafvisende måtte med logo / print. Denne type måtte er ideel til områder hvor der færdes mange mennesker i løbet af en dag, f.eks. ved indgangspartier og skranker. Dette skyldes måttens slidstærke kvaliteter i form af nylon og undersiden af nitrilgummi. 

Kleen-Komfort reklamemåtten er en ergonomisk aflastningsmåtte, som samtidig kan anvendes til branding og blikfang ved at printe f.eks. logo, firmanavn og/eller services på måtten. Kleen-Komfort er udviklet til placering ved arbejdsborde, arbejdsstationer og andre steder, hvor folk står op i lang tid ad gangen.

JetPrint Velour måtter med logo gengiver stor detaljerigdom og dybe i designet, og dette gør denne måttetype populær i henhold til kampagner, messer, udstillinger og salgsfremmende salgsarrangementer. Kort sagt, her får du en reklamemåtte, der suger de forbipasserende ind i velourdesignets budskaber.

Event reklamemåtten er til den store platform, hvor du har brug for at udnytte pladsen fuldt ud. Denne Event måtte med logo leveres i en længde på op til 20 meter og bredde på op til 2 meter. Den unikke og fremragende kvalitet i Event måttens grafiske design og udformning går helt i tråd med dens marketingfunktion på f.eks. messer, udstillinger og events.

JetPrint Light

Kleen-Komfort

JetPrint Velour

Event-Mat