Print

Print til alle formål

Storformat print

Der er stort set ingen begrænsninger for spændvidden i løsningerne, når det handler om storformat print. Hos William Skilte råder vi over rulleprintere, som printer med miljørigtig farve på mange typer af medier og materialer.

Til alle formål

Skræddersyes efter dine behov

Næsten ingen begrænsninger

Effektiv profilering og markedsføring via storformat print

Hos William Skilte tilbyder vi storformat print af plakater i mindre oplag, beachflag, roll-ups, bannere til ud- og indvendig brug, og alle typer af selvklæbende streamers og labels. Selvklæbende streamers kan anvendes til mange forskellige formål på f.eks. biler, døre og vinduer mm.

Der er stort set ingen begrænsninger for spændvidden i løsningerne, når det handler om storformat print. Hos William Skilte råder vi over rulleprintere, som printer med miljørigtig farve på mange typer af medier og materialer. Løsninger, som vi kan kombinere med laminering og udskæring.

Storformat print er en unik mulighed for dig, der vil styrke branding af virksomheden, og derfor kan storformat print være den helt rigtige løsning for et synligt boost af virksomhedens markedsføring.

 

Forskellige typer af storformat print


Beachflag

Beachflag til messen, eventet, eller til at stille i butikken eller foran facaden, er en prisbillig, populær og effektiv metode til at skabe opmærksomhed om dit brand. En smart og fleksibel løsning inden for storformat print, der har vundet indpas over hele landet.

Søger du en flot, moderne, og ikke mindst prisbillig, markedsføring af din virksomhed? Så er beachflag en af de bedste løsninger. Du låser ikke din eksponering fast til en lokation, men kan nemt medbringe beachflag hvor du har behov for det. Fleksibel branding er i højsædet kombineret med et lækkert visuelt design.

William Skilte tilbyder to modeller af beachflag, standard og dråbeformet. Disse to modeller kan bestilles i fire forskellige størrelser (S, M, L og XL).


Roll-ups

Roll-up bannere, både til indoor og outdoor markedsføring, er, ligesom beachflag, en meget populær og overraskende billig løsning til promovering af din virksomhed. Bestiller du roll-up banner hos William Skilte får du en smart transporttaske med i købet, så du let kan tage roll-up banneret med dig og anvende det hvor du har behov for det.

Et roll-up banner egner sig til mange formål. Mange har dem stående fast i f.eks. virksomhedens entréområde, men fleksibiliteten gør dem særdeles anvendelige på events, messer, konferencer eller på udstillinger.

William Skilte designer og layouter roll-up bannere i mange forskellige størrelser og udformninger. Materialer og farvetryk er i højeste kvalitet.


Storformat banner

Vi har nok alle sammen prøvet at få blikket draget af et storformat banner, og netop dette er med til at bevise effekten af et storformat banner. Et storformat banner på en facade eller på en bygning ved en trafikåre giver enorm synlighed for annoncøren bag storformat banneret. I forbindelse med store kampagnefremstød, messer og sportsarrangementer ser man også ofte storformat banner som et af markedsføringsværktøjerne.

Storformat banneret er en stærk trumf, hvis du vil satse på en stærk succesrate for din outdoor markedsføring. William Skilte designer og udformer storformat bannere i stof, PVC eller mesh-vævning.