Solfilm til biler

Vi kan sikre et behageligt indeklima med solfilm til biler, og samtidig løfte bilens udseende.

Det kan være et stort problem med for meget sollys og varme, der trænger igennem ruderne.
Om det drejer sig om børnene på bagsædet, hunden eller værktøjet i bagagerummet.

Solfilm til biler af højeste kvalitet.

Solfilm nuancer - Solfilm til biler - william skilte - llumar - billig - randers - aarhus - midtjyllandSolfilmen vi anvender er et højkvalitets produkt af mærket LLumar.
Vi anvender solfilmen  den i 3 nuancer:
  • 5 % lysgennemgang er den helt sorte som oftest anvendes til varebiler, når der er hund i bagagerummet eller børn på bagsædet. Reducerer temperaturen betragteligt i bilen.
  • 20 % lysgennemgang er en solfilm der ser sort ud udefra, men der kan skimtes konturer af sæder og personer, samt den er lettere at se ud af. Anvendes ved børn på bagsædet, og for at give bilen et eksklusivt look. Reducerer temperaturen i bilen.
  • 35 % lysgennemgang er en meget lys solfilm, som giver bilen et eksklusivt look. Der kan nemt ses ind og ud af bilen. Der er en begrænset reduktion af varme ved denne solfilm.

Garanti og flere farver.

Skal solfilm til biler være i en farve der matcher bilen, kan solfilmen bestilles hjem i blå, rød og grøn. Der kan ligeledes bestilles solfilm med spejleffekt.

Solfilmen er af høj kvalitet og dette ses på garantien. der ydes 5 års garanti på solfilmen, imod falmning og delaminering. Der ydes 1 års garanti på monteringen.
Ved endt montering udstedes garanti bevis som passer lige ned i service bogen.

Se mere om LLumar her.

 

Solfilm til biler - william skilte - llumar - billig - randers - aarhus - midtjyllandSolfilm til biler - william skilte - llumar - billig - randers - aarhus - midtjylland

 

Solfilm til biler | Vi ved hvad vi taler om – Prøv os | Vi kører i hele Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland | Ring allerede i dag på 86447466