Pyloner med og uden LED lys

Pyloner i alle størrelser, farver og udformninger - william skilte randersPyloner ved vejen er lette at se på lang afstand, derfor er de vigtige for din virksomhed.

En pylon er både det første og det sidste de besøgende ser. Derfor er det vigtig at efterlade et godt indtryk.

Pylonerne fåes i mange udformninger, prisklasser og størrelser. Kvaliteten af pyloner kan svinge meget, og det er tit mange penge det drejer sig om, så det er vigtigt at få det rigtige første gang.

Pyloner i et utal af modeller

Pylonerne kan fremstilles i den størrelse du har behov for.
I de fleste design-linjer er der standard størrelser, men pylonen kan tilpasses dine ønsker, i de fleste tilfælde uden merpris.

Pyloner - muret - facadebogstaver - william skilte - randers - hadsund - colocVi har pyloner i mange designs der matcher facadeskilte og facadebogstaver, så du kan opnå den røde tråd, som giver et stilet og rent udtryk udadtil.
Pylonerne kan laves med og uden lys, med infotavler (tv skærme) og i alle rengbuens farver.

De mest solgte pyloner er i størrelserne 200 x 100 cm, 300 x 100 cm og 300 x 130 cm.

Pyloner - lys - led - hornbæk bageri - randers - william skilteDer kan være penge at spare

Når en pylon fremstilles med indbygget lys er det i form af LED. Ved at skifte din gamle pylon med lysstofrør ud med en ny med LED kan du spare op til 80 % på din elregning.
Fronten på pylonen fræses ud i enten tekst eller logo, og der ligges acryl på bagsiden, eller som gennemgående udstiks acryl.

Pyloner | Butikker & erhverv | Vi ved hvad vi taler om – Prøv os | Vi kører i hele Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland | Ring allerede i dag på 86447466