Lysskilte – Den gode investering…

Lysskilte med LED og Corona effekt udført af william skilte i randersLysskilte med LED – fremtidens lyskilde.

Meget mindre strømforbrug – Mange flere muligheder.

LED er engelsk og betyder “Light Emitting Diode” eller på dansk kaldet lysdiode. Lysdioder eller LEDs er små elektriske komponenter, som udsender et kraftigt og stærk lys.
Der er et utal af kreative muligheder med LED.

Lysskilte som stander - kronjyllands begravelsesforretning - randers - william skilteLysskilte er i de sidste år blevet udviklet så de i dag, kan stå tændt uden elmåleren kommer på overarbejde. Har du et lysskilt med gammeldags lysstofrør, er der en god økonomisk gevinst ved at skifte til et lysskilt med LED, der kan være op til 80 % at spare…

Uanede muligheder med lysskilte.

Lysskilte er mange ting. Der er uanede muligheder som fx
Lyskasser med en opal acryl front, her påsættes en folie eller print dekoration.
Lyskasser fremstillet som kontur, så den følger en form på en tekst eller et logo.
Pyloner med udfræsede frontplader og acryl bagpå. (Se mere om pyloner her).

Lysskilte med svøb og led - løbeshoppen.dk - aarhus - randers - william skilteLøse bogstaver med indbygget LED. Enten fremadrette lys, bagudrettet lys eller en kombination af begge dele.
De kan også fremstilles så hele bogstavet lyser.
Da lyskilden er LED er der mulighed for at skifte kulør på sine lysskilte som det passer dig. Det kan give opmærksomhed udover forventningerne med et lysskilt der skifter farve.

 

Andersen Bakery - København - Nimb - LED bogstaver- lysskilte - randers - william skilteVi står selvfølgelig også for montagen af dine nye lysskilte.

 

 

 

Lysskilte | Butikker & erhverv | Vi ved hvad vi taler om – Prøv os | Vi kører i hele Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland | Ring allerede i dag på 86447466