Banner og skinnesystem

Storformat banner i stof på over 500 kvm. fremstilelt og opsat af william skilte i randers

Banner skaber opmærksomhed – Bliv set!

Har du behov for at få dit budskab ud, så det kan ses, så har vi et hav af muligheder med banner og skinnesystemer.

PVC banner i flere kvaliteter:

Lystæt med blockout som modvirker at lyset skinner igennem, kraftigt materiale som er krydsvævet, som bruges til dobbeltsidet bannere. Standard til enkelt siddet banner med ringe hver 50 – 100 cm. MESH som er et kraftigt materiale med mange små huller, som lader luften trænge igennem. MESH anvendes ofte når banneret skal hænge frit, og ikke direkte op af en mur.

Bannere og skinnesystemer - lyngfeldt - stort banner - tricot - randers - aarhus - william skilteSTOF banner i flere tykkelser:

Fordelen ved stof er at selv ved store bannere er vægten minimal, hvilket gør det lettere at opsætte store bannere. Stof banneret også kaldet Tricot producerer vi i 2 tykkelser. 115 gram bruges oftest indendørs hvor det skal hænge fra loftet med en blysnor i bunden, for at sikre et flot resultat 115 gram bruges også til beachflag (Se mere om beachflag her).
215 gram bruges oftest udendørs på facader og med påsyede keder i top og bund, til montering i skinnesystemer. Da stof banner har en lav egenvægt, bruges dette materiale oftest ved produktion af store bannere for at holde vægten nede.

Skinnesystemer - banner systemer - banner hejs - randers - aarhus - william skilteSkinnesystemer gør det let at udskifte banneret og dermed budskabet:

I kraft af at bannere bliver billigere og billigere, er det en fordel at kunne skifte budskabet ofte, uden at skulle betale for lift og kostbar arbejdstid, da leje af lift og mandskab i mange tilfælde er dyrere end banneret. Et skinnesystem kan virke enten manuelt, hvor man drejer et håndtag, eller man anvender en elektrisk motor. Om banneret skal sidde 10 meter oppe på en væg er ingen hindring, da banneret kan køres hele vejen til jorden. Et skinnesystem i form af 2 skinner er også en mulighed, hvis der ønskes en billigere og pæn løsning hvor banneret hænger stramt uden en masse synlige skruer, da det også er en god løsning selvom banner hænger tæt ved jorden, da skinnerne gør at banneret hænger pænt stramt.

Banner og Skinnesystem | Butikker & erhverv | Vi ved hvad vi taler om – Prøv os | Vi kører i hele Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland | Ring allerede i dag på 86447466