Event reklamemåtter

Event reklamemåtter giver dig mulighed for at udnytte gulvpladsen til fulde. Den er særlig god til at skabe blikfang på messer, udstillinger og andre indendørs begivenheder. Måtten kan fås i en længde på op til 20 meter og en bredde på op til 2 meter.

William Skilte leverer reklamemåtter i fremragende grafisk kvalitet, som vil fungere perfekt som blikfang for din virksomhed til events, messer og udstillinger.

Måtten bliver fremstillet i klare og slidstærke farver, som gør at den ikke falmer og derfor har en lang levetid. Denne måtte anbefales ikke som dørmåtte, da den ikke absorberer vand og skidt særlig godt. Ønsker du en reklamemåtte der kan bruges som dørmåtte, anbefaler vi en af vores Jetprint Light Reklamemåtter.

Måttestørrelser:
Standardbredde UDEN gummikant:
 • Op til 200 cm.
Standardlængde UDEN gummikant:
 • Op til 2000 cm.
Måttefakta:
Vægt:
 •  1,1 kg. pr. kvm.
Tykkelse:
 • 6 mm.
Skidtabsorbering:
 • BEGRÆNSET
Vandabsorbering:
 • BEGRÆNSET

Prislister for standard event reklamemåtter

Event reklamemåtterne kommer i standardstørrelser, men kan også laves i specialmål. Standardmåtterne fås i forskellige størrelser med forskellige priser. Ønsker du en måtte med specialmål er dette også en mulighed.

Når du bestiller en måtte, skal du være opmærksom på at alle priser er ex moms, ex fragt, ex miljø- og energitillæg kr. 100,- og ex grafisk arbejde kr. 520,- pr. time. Ønsker du at fremsende en færdig grafik til print på din reklamemåtte, så skal den vedhæftede PDF indeholde vektorgrafik, alle skrifter være outlinet og i størrelse 1:1.

Ønsker du en standardmåtte eller en event reklamemåtte i specialmål, kan du bestille på telefon eller mail. Kontakt os også gerne hvis du har spørgsmål.

 • 1 x 2 meter Kr. 1085,-

  Event reklamemåtte med tryk

 • 2 x 4 meter Kr. 4085,-

  Kleen-Komfort Design måtte med tryk

 • Pr. kvm. fra 20 til 40 kvm. Kr. 610,-

  Kleen-Komfort Design måtte med tryk max 2 x 20 meter.

 • 2 x 10 meter Kr. 9685,-

  Kleen-Komfort Design måtte med tryk

Bestil din nye Event måtte

Bestil en Event måtte med tryk – Udfyld formularen herunder, når vi har modtaget din bestilling vil vi kontakte dig hurtigst muligt for bekræftelse af ordren.

Måtte inkl. 10 mm gummikant. Alle priser er ekskl. moms, ekskl. fragt, ekskl. miljø- og energitillæg (kr. 100,-) og ekskl. grafisk arbejde (kr. 695,- pr. time). Ved fremsendelse af færdig grafik: PDF indeholdende vektorgrafik. Alle skrifter outlinet. Størrelse 1:1.
Ønsker du en reklamemåtte på specialmål?
– Ring på 86447466 eller send en mail med din forespørgsel på office@williamskilte.dk

Event reklamemåtter i et stort farveudvalg

Vi tilbyder et stort udvalg af farver til vores event reklamemåtter. Alle de farver vi tilbyder, kan du se i farvepaletten nedenfor.

Palette_Reklamemåtte_Logomåtte_William_Skilte