Folie til glas

Glasdekorationer og udsmykning af glaspartier

Vi kan lave alt fra enkle og stilrene glasdekorationer til mere kreative og nyskabende dekorationer.

Hos William Skilte har vi gennem årene lavet meget folie til glas, blandt andet til kontorer, mødelokaler og butikker. Vi har enten via et samarbejde med arkitektfirmaer eller kunden selv, fundet frem til nogle gode og holdbare løsninger.

Vi tilbyder både folie til glas løsninger indenfor glasdekoration, rudedekoration og afskærmning. 

Glasdekoration

Folie til glas kan bruges som glasdekoration, som kan resultere i stilfulde og farvestrålende afskærmninger, som kan være med til at skabe både kreativitet og arbejdsglæde. Samtidig har de betydning for den stemning, dine kunder forbinder med netop din virksomhed. Med dekoration af glasvægge kan du både opnå afskærmning og branding, og det kan gøres på mange forskellige måder. 

Til glasdekoration anvendes der ofte frosted folie, men man kan også bruge transparente folier, og farvede fulddækkende folier.
Folien kan skæres i facon. så du får dit logo eller navn, med mønster eller striber.

Der kan også skabes diskretion, samtidig med at der stadig kan kigges ind eller ud, ved brugen af folieprint. 

Rudedekoration

Folie til glas kan også bruges som rudedekoration. Rudedekoration kan f.eks. være udsmykning af butiksruder, hvilket er vigtigt for at skabe genkendelighed og branding af din virksomhed/butik. 

Med rudedekoration kan du for eksempel vise hvilke produkter du sælger, eller reklamere for dine tilbud og kampagner. 

Mange steder er der strenge regler for skiltning, og nogle steder må man ikke montere skilte på sin facade. Her er ruderne den eneste mulighed for at skilte med hvem man er.
Ruderne kan også bruges til støtte grafik, som udsmykning der fanger opmærksomheden hos forbrugeren.

Afskærmning

Folie til glas kan også anvendes som afskærmning for nysgerrige blikke, samtidigt med at man stadig får lyset ind. Denne løsning bruges meget på f.eks. kontorer, som har vinduer ud til gaden. 

Vælg folie ud fra behov og placering

Folie til glas kan fremstilles i mange forskellige slags folier, og på mange forskellige måder, alt efter hvad formålet er.

Ønsker du at dekorere dine ruder, kan du for eksempel vælge folieprint, sandblæst folie eller OneWay folie. 

Ønsker du at dekorere dine glasvægge, f.eks på kontoret, kan du for eksempel vælge frosted folie, farvede transparente folier eller farvede fulddækkende folier. 

Har du derimod brug for afskærmning fra nysgerrige blikke, er frostet folie, sandblæst folie eller OneWay folie et rigtig godt og praktisk valg til formålet, som du helt sikkert vil blive glad for. 

Vi rådgiver dig

Folie til glas til alle formål

Mange års erfaring

Forskellige slags folie til glas

Sandblæst folie

Sandblæst folie er en frosted folie med mulighed for at tilføje et lækkert design, så du får en unik kombination af afskærmning og reklame.
Sandblæst folie bruges ofte ved indgangspartier eller mødelokaler.

Folieprint

Folieprint er selvklæbende og er god til dekoration af f.eks. butiksruder. Det er en god løsning, hvis du ønsker specifikke farver, billeder eller billede og tekst som helhed, på dine ruder.

OneWay folie

OneWay folie er perforeret folie, som har en sort bagside. I dagslys kan man kun se printet udefra, og indefra kan man kun fornemme en sort skygge.
Om aftenen kan man dog godt kigge ind udefra.

Farvet transparent folie

Den farvede transparente folie kan f.eks. bruges til farvning af dine vinduer, for et unikt udtryk. Ved brug af transparent farvet folie, kan man stadig kigge ind.


Frosted folie

Frosted folie er god som afskærmning til f.eks. mødelokaler. Det kan sættes på både døre, vinduer og glasvægge.
Fordelen ved denne folie er, at lyset stadig kan slippe igennem og der er ingen vedligeholdelse ved det.

Farvet fulddækkende folie

Den farvede fulddækkende folie kan ligeledes bruges til farvning af vinduer. Forskellen er bare, at man ved brug af den fuldækkende folie, ikke kan kigge ind.

Skal vi give dig et tilbud på folie til glas?

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring den bedste løsning. Vi kører i hele Randers, Aarhus, Djursland, Østjylland, Midtjylland & Nordjylland. Du kan ringe allerede i dag på 86447466 eller sende os en mail på office@williamskilte.dk